NOSOTROS

LA TEVA ADMINISTRACIÓ DE FINQUES
DE CONFIANÇA A BARCELONA

La confiança i l'experiència local
són els nostres actius principals.

Fincas Carbonell és una empresa de serveis immobiliaris fundada l’any 1939 pel Sr. Francisco Carbonell Canela, que continua el seu fill Victor Carbonell Ubach i que actualment està al càrrec la tercera generació amb la Sra. Elisabet Carbonell Bonet, ambdós Administradors de Finques Col·legiats, i que gestiona i administra finques i patrimonis immobiliaris.

El client és el nostre principal actiu, per això, des de la seva fundació, el nostre objectiu ha estat satisfer els seus desitjos i necessitats i fer-nos mereixedors de la seva confiança.

El tracte personalitzat ens ajuda a conèixer i entendre millor les necessitats dels nostres clients.

Més de 80 anys d’experiència i confiança de milers de clients avalen la bona gestió empresarial i mostren la capacitat de l’empresa d’adaptar-se d’una manera professional a les noves exigències del mercat.

abuelo carbonell

D. Francisco Carbonell Canela

eli carbonell

Sra. Elisabet Carbonell Bonet

MISSIÓ I VISIÓ

Amb més de 60 anys de dedicació, oferim serveis integrals immobiliaris des de la màxima confiança i experiència local.

VALORS

Fincas Carbonell compta amb més de 80 anys al sector i això és fruit de la feina ben feta, passió per la nostra professió i sobretot per tenir uns principis clars.

CONFIANÇA I TRANSPARÈNCIA

Actuar amb la màxima transparència com a correspondència a la confiança que els nostres clients dipositen a l'equip.

RESPECTE I INTEGRITAT

Respecte pels nostres clients, empleats i proveïdors. Respecte cap al nostre entorn social i mediambiental. Integritat plena tant a nivell intern com cap a qualsevol client o entitat que es relacioni amb nosaltres.

INNOVACIÓ I MILLORA

Evolucionem al mateix ritme que evoluciona el nostre sector. El nostre equip d'ideació, desenvolupament i implantació ens permet una adaptació constant a l'entorn canviant.

PROFESSIONALITAT

Som professionals amb ganes de créixer i aprendre. Per això, la nostra política de formació continuada és fonamental per donar resposta a les noves necessitats dels nostres clients.

QUALITAT I EFICIÈNCIA

Cerquem l'excel·lència. Fer les coses bé i ràpid. Aquest és el nostre compromís i allò que els nostres clients esperen i mereixen. El nostre equip de qualitat i implantació de processos reafirma el nostre compromís.

OPINIONS

Des de fa temps confio l’administració dels immobles a Fincas Carbonell, un despatx que demostra que és competent en la gestió dels temes del sector i amb una comunicació àgil. Amb Elisabet Carbonell, persona que és al capdavant d’aquest grup, hem establert una relació cordial, eficient, concreta i rigorosa.

Rapidesa en el relleu d’inquilins amb bona solvència, bons industrials per fer obres, cap preocupació per als propietaris, simplement cobrar a final de mes. Rapidesa davant de morosos.

La meva experiència com a president de la comunitat de propietaris amb Elisabet com a administradora sempre ha estat molt professional i propera, amb solucions ràpides i efectives a les demandes i necessitats de la comunitat a més de proporcionar tots els operaris i tècnics necessaris per al bon funcionament i emergències que han anat sorgint a l’immoble. La comunicació amb el vostre equip és fluida i cordial.

VISITA LA NOSTRA
OFICINA VIRTUAL

No dubteu posar-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats de poder ajudar-vos.

Obrir chat
Hola 👋     
FINCAS CARBONELL
Hola 👋
¿En què et podem ajudar?